Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.5.2021
Rychlé doručení, vše bez problému!
Avatar autora | 9.5.2021
+ Lokální produkty
+ Příjemný personál
+ Good vibes

Avatar autora | 16.4.2021
+ Rychle dorucenie
+ Super shop so surfr vecami :)

Avatar autora | 15.4.2021
+ Milé a vstřícné jednání, ochota

Avatar autora | 10.4.2021
+ Vřelý přístup, hezký web, rychlost odeslání

Avatar autora | 9.4.2021
+ Rychlé dodání
+ Ekologické balení
+ Lokální značka
+ Komunikace
+ Kvalita
+ Design

Jsem naprosto spokojená s dodáním i se zbožím. Balík přišel velmi rychle v ekologickém balení. Moc se mi líbí vibe týhle značky :)
Avatar autora | 29.3.2021
+ Rychlé doručení
+ Top kvalita
+ skvělý design a příjemný matroš
+ Eco friendly balení

Všem moc doporučuji! Lokální brand, co odvádí špičkovou práci. Z mikiny jsem nadšená - Je hrozně příjemná a pohodlná! Ponožky jsou taky top! Už se těším na další.
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Ahoj Kat, díky moc za recenzi! Stav se u nás na kafe :) Jakub
Avatar autora | 29.3.2021
+ velmi příjemný prostor
+ velmi příjemný personál

Avatar autora | 18.3.2021
+ Super rychlé dodání
+ Perfektní materiál a design
+ Eco balení

Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Díky, že sis našla čas na recenzi a za podporu lokálních značek :) Jakub
Avatar autora | 17.3.2021
Supr, doporučuju a podporuju!:)
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Supr! Díky a díky :) Jakub
Avatar autora | 10.3.2021
Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Díky DžejPí! Jakub
Avatar autora | 23.2.2021
+ Super veci
+ Perfektni strihy
+ Kvalitni latky
+ Dobry desajgn
- Nic

Vše v topu
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Tomu říkám hodnocení v topu! Díky Ričrde :)
Avatar autora | 21.2.2021
+ Přátelská atmosféra a bleskurychlý servis!

Člověk si zde nakoupí a ještě odchází pozitivně naladěn! Kromě toho zboží má úžasnou kvalitu a design.
Avatar autora | 1.2.2021
- Žádná

Naprosto skvělá komunikace a vstřícnost. Děkuji moc.
Avatar autora | 26.1.2021
+ Obchod komunikuje skvěle a ještě píše moc hezky e-maily.

Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Děkujeme za hezké hodnocení. Komunikace je základ!
Avatar autora | 4.1.2021
+ výborná komunikace

Co napsat a neopakovat se...jsou skvělí, nákup na SURFR je radost s počínající závislostí. Je to závislost, která nikomu neškodí, ale podporuje dobrou věc a lásku. Už se moc těším na další nákup.
Avatar autora | 4.1.2021
+ Nákupem podporujete lokální firmy = kvalitní zboží.
+ Při balení zásilky nejsou použity plasty a balík je odeslán ve starší krabici = Ekologické.
+ Velice příjemná a ochotná obsluha (majitelka) :)

Rád se sem budu vracet.
Avatar autora | 29.12.2020
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Skvělá komunikace
+ Eko balení
- Objednal jsem si mikinu a po vyzkoušení jsem si chtěl okamžitě objednat další.

Avatar autora | 25.12.2020
+ Komunikace
+ Ochota
- Žádná

Perfektní komunikace a ochota.
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Děkujeme za podporu ověřený kamaráde :) Stav se u nás na krámku na kafe! Jakub
Avatar autora | 19.12.2020
Podporuj lokální značky!
Avatar autora (Administrátor) 24.5.2022
Hell yeah! Díky za support a přeju co nejvíc příjemných dní u oceánu. Jakub
Nahoru
40 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení